ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: حضورمان در سوریه تاکنون مستشاری بوده است| آمادگی نیروهای مسلح ایران برای کمک به بازمعماری ارتش سوریه

  • کد خبر: ۱۴۷۰۲۶
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۱
سرلشکر باقری: حضورمان در سوریه تاکنون مستشاری بوده است| آمادگی نیروهای مسلح ایران برای کمک به بازمعماری ارتش سوریه
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه حضور ما تاکنون در سوریه در حوزه مستشاری بوده است، گفت: امروز ارتش سوریه نیازمند بازسازی است و نیرو‌های مسلح ایران با توجه به تجربیات هشت سال دفاع‌مقدس و بازسازی نیرو‌های مسلح پس از آن دوران، این آمادگی را دارند تا در حوزه‌های بازمعماری، آموزش و تجهیز کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در دیدار سپهبد «علی محمود عباس» وزیر دفاع سوریه و هیئت‌همراه که در ستاد کل نیرو‌های مسلح صورت گرفت، اظهار داشت: سوریه از ابتدای اشغال سرزمین فلسطین توسط صهیونیست‌ها، در خط مقدم حمایت از فلسطین و جهان اسلام بوده و این پای‌بندی و مقاومت ستودنی است. البته این وظیفه همه مسلمانان و اعراب است که در این راه همراه شما باشند. شما تاکنون کار بزرگی انجام دادید و ایستادگی کردید و خداوند هم ان‌شاءالله  کمک می‌کند.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح عنوان کرد: رژیم صهیونیستی در هشت دهه‌ای که فلسطین را اشغال کرده است، به هر جنایتی دست زده است و بایستی در برابر مردم جهان پاسخگو باشد؛ اما تاکنون صهیونیست‌ها پاسخگوی جنایات خود نبوده‌اند. برخی از کشور‌های عربی که مسیر عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را در پیش گرفتند، به آرمان فلسطین، جهان عرب و جهان اسلام خیانت کردند و باید پاسخگو باشند.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: دولت و ملت سوریه در برابر توطئه‌ای که ۱۰ سال گذشته آغاز شد، بحمدالله با اراده قوی و ایستادگی جنگیدند و سرزمین خود را حفظ کردند؛ این پیروزی را به جنابعالی و همه همکارانتان تبریک می‌گویم. بحمدالله سوریه توانست طرح دشمنان خود را به شکست بکشاند؛ این طرح می‌توانست جهان اسلام و غرب آسیا را به آشوب بکشاند؛ اما سوریه با ناکام گذاشتن توطئه دشمنان، کار بزرگی را انجام داد.

وی گفت: ما افتخار می‌کنیم که در این حماسه بزرگ در کنار مردم، دولت و ارتش سوریه بودیم و شهدای گرانقدری را تقدیم کردیم. ما بر سیدالشهدای مقاومت و فرمانده بزرگ مبارزه با تروریسم، شهید سلیمانی عزیز درود می‌فرستیم و یاد ایشان را گرامی می‌داریم. امنیت در منطقه غرب آسیا به هم پیوسته است؛ امکان ندارد که در جایی ناامنی باشد و در سایر جا‌ها امنیت وجود داشته باشد؛ بنابراین به خاطر این امنیت بهم‌پیوسته، بایستی همکاری‌های دو کشور ادامه داشته باشد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: بحمدالله همکاری دولت‌ها و نیرو‌های مسلح ایران و سوریه، می‌تواند الگویی برای همکاری‌های کامل و همه‌جانبه میان دو کشور باشد و به همین دلیل هم قدرت‌های استکباری با این همکاری مقابله می‌کنند و آن را نمی‌پذیرند. ایران در اینکه راه درستی را در همکاری با سوریه در پیش گرفته است، هیچ تردیدی ندارد؛ لذا با قدرت این مسیر را ادامه خواهیم داد و در کنار شما خواهیم بود. سفر جنابعالی در مقطع بسیار حساسی انجام شد و امیدوار هستم که نتایج این سفر در توسعه امنیت کشور شما و منطقه غرب آسیا مؤثر باشد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به امضای سند همکاری نظامی و امنیتی در جولای ۲۰۲۰ میان ایران و سوریه گفت: این سند می‌تواند مبنای خوبی برای همکاری‌های بین دو کشور باشد و ضرورت دارد که کمیسیون امنیتی دفاعی بین دو کشور در سریع‌ترین زمان تشکیل شود.

سرلشکر باقری با بیان اینکه حضور ما تاکنون در سوریه در حوزه مستشاری بوده است، عنوان کرد: امروز ارتش سوریه نیازمند بازسازی است و نیرو‌های مسلح ایران با توجه به تجربیات هشت سال دفاع مقدس و بازسازی نیرو‌های مسلح پس از آن دوران، این آمادگی را دارند تا در حوزه‌های بازمعماری، آموزش و تجهیز به شما کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این دیدار، طرفین ضمن تأکید بر برگزاری رزمایش مشترک میان دو کشور، تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه با بهانه‌های واهی که ناقض حقوق بین‌الملل بوده و سکوت جوامع بین‌الملل را درپی داشته است، محکوم کردند.

وزیر دفاع سوریه در پایان این دیدار، از سرلشکر باقری برای سفر به این کشور دعوت به‌عمل آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->